Tuotekuvan paikkamerkki

Full Tang - puukon terä

29,90 €
−17 %

24,90 €

Varastossa

Kuvaus

Tee se itse-miehen valinta kun puukkoa ostetaan. Tämä terä ei moiti kovempaakaan käyttöä. Osaavat kädet taikoo tästä terästä kauniin ja varmasti käyttäjälleen tärkeän ja arvokkaan kaverin tuleviin seikkailuihin. Kahvaosassa on kolme 5 mm halkaisijaltaan olevaa reikää joiden läpi voi laittaa joko messinki/alumiinitangon pätkän tai ruuvin jolla kahvapuoliskot kiinnitetään ruotoon. Mukaan tulee vielä muovinen umpilesta, jolloin tupen tekeminen onnistuu todella helposti ja lopputuloksena on näyttävä ja ainutlaatuinen puukko.

Käytäntö on osoittanut myös että tämä puukko ei välttämättä tarvitse mitään askartelua osakseen. Kun terän on kerran painanut kunnolla lestaan niin se tekee siihen kolon jolloin terä lukittuu hienosti lestan sisään. Puukkoa on silloin turvallista säilyttää rinkassa, autossa, traktorissa tai missä sitä ikinä haluaakaan pitää. Kahva on siinä määrin hyvänmuotoinen että ilman kahvapuoliskojakin sitä on miellyttävä käyttää. Jos siis haluat itsellesi laadukkaan ja edullisen puukon niin se on tässä.

Lesta on tarkoituksella hieman ylimittainen jotta siitä saa lyhentämällä sopivan mittaisen suojan terälle käyttötarkoituksesta riippuen.

Terämateriaali: Karkaistu hiiliteräs, Stenco Leuku / W.Nr 1.1750

Terän pituus: 12,5 cm

Koko pituus: 25 cm

Teroituskulma terässä on 20 astetta. Tämä yhdistettynä noin 59 HRC:n kovuuteen varmistaa, että puukko pitää terävyytensä usemmankin metsäreissun jälkeen.

Valmistaja: Puronvarsi J-M